Om mig og bloggen

Kære læser.

Velkommen til min blog. Det er her, jeg skriver om, hvad der rører sig til hverdag og fest i mit liv, som jeg deler med min mand, vores to sønner og vores tre katte i Vestjylland.

Vi bor i en forstad til Esbjerg. Og det er dælme langt ude i Udkantsdanmark – uanset hvad lokale politikere og andre lokalpatrioter siger. Her er langt mellem busserne, de store kulturelle tilbud og de små hyggelige cafeer. Til gengæld er myldretid, når det tager mere end 20 minutter at komme ind til byen – hvor det er gratis at parkere – her er højt til himlen og masser af frisk havluft lige rundt om hjørnet, og vi har skam både internetforbindelse, indlagt vand i husene og købmanden lige rundt om hjørnet. Jowjow…

Jeg arbejder som journalist og kommunikationsnørd, og så er jeg gift med Jon, som er arkitekt.

Jeg er lyvogtyve år gammel, og jeg øver mig dagligt i at konvertere min fortids spøgelser til min fremtids sunde og solide fundament. For nogle år siden blev jeg syg med stress, depression og angstanfald i en sådan grad, at jeg kunne vælge at tjekke helt ud – eller starte helt forfra inde i mig selv. Jeg valgte det sidste. Og det gør jeg stadig hver dag. Nogle dage er det let. Andre dage er det røvsvært. Men det er sjældent kedeligt!

Her på bloggen er der ikke nogen garantier for, hvad du kommer til at læse om. Det afhænger helt af, hvad jeg inspireres af, og det kan være lidt af hvert. Jeg elsker at se ting og mennesker vokse og flytte sig, og jeg føler mig inderligt privilegeret, når jeg får lov til at være nysgerrig og udvikle mig. Er til gengæld ikke ret tålmodig, hvis jeg føler, jeg spilder tiden. Jeg er vild med kongeligt porcelæn, diamanter og dyre tasker og kunne ikke drømme om at give fuld pris for ret meget andet end det. Jeg tuder af rørelse over de mærkeligste ting og på aldeles ubelejlige tidspunkter og holder hovedet koldt, når lokummet virkelig brænder. Og sådan er der i det hele taget så mange modsatrettede områder i min tilværelse.

Velkommen til og god fornøjelse.

Comments are closed.