Byggeriet griber om sig

Så er reolen over vores store vinduesparti færdigt, og mor er glad!

Efter to år med udsigt til rockwool og en jernstolpe fik min søde mand omsider hanket op i sig selv og sine færdigheder og fik bygget reolen. Den er som underdelen og sidedelen lavet af IKEAs Billy-elementer, som er hacket og skåret til, så de passer, og så er der efterfølgende monteret hobbyplader, lister, fuget, spartlet, filtet og malet, så det ser megaprof ud! 
Min søde mand har været så nervøs for vores loft, men efter at have rådført sig med sagkundskaben og indkøbt blandt andet 20 centimeter lange skruer i kassevis til eksorbitante priser, fik han alligevel has på projektet. 
Hele den indbyggede reol – altså både under, over og ved siden af vinduespartiet har vel stået os i omegnen af 5.000 kroner. Sidegevinsten har været, at det har været muligt for os at isolere under og over vinduet, hvilket der aldrig har været. 
Og aldrig så snart er vi færdige med et projekt, før der står et nyt i kø. Da vi lavede den store ombygning for snart et par år siden, fandt vi en rørskade under gulvet i bores bryggers. Den blev midlertidigt udbedret, og så har den stået i bero ved forsikringsselskabet, indtil vi fik råd til at lave bryggers og entre om samtidigt. 
Det har vi så ikke fået. Råd. Faktisk er vores økonomi langt værre end nogensinde, og min arkitektmand falder for dagpengeretten til august! Så vi er pænt pressede og relativt paniske og har absolut ingen plan B. Alligevel for der en djævel i mig en dag, vi havde kaffebesøg af en bekendt, der er håndværker. Min søde og til tider overforsigtige mand sad og mente, at væggen mellem bryggers og entre var bærende. Vores bekendte var uenig. Jeg hentede brandøksen, og det blev afgjort. Den var ikke bærende! Og så kom vi ligesom i gang. 

Jeg tænker sådan, at så længe, vi selv er i gang med at rykke ned, så sparer vi en masse penge, og ingen har nogensinde fået det godt at at sidde på deres hænder på vej ud over en afgrund! 
Så vi bygger om og håber på et mirakel inden august!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *