Har haft kriblen i fingrene

Har fået lavet lidt kreativt på det seneste, som jeg lige vil prale lidt med. Eller noget…

Er i gang med et sengetæppe til junior. Det skal være et farveforløb, som man jo nok kan ane. Mangler kun to tredjedele flere lapper, så det er jo nok færdig inden påske. Ahemmm….. Har endnu ikke prøvet at hækle sådan nogle lapper sammen, men jeg tænker, at det finder jeg vel ud af.

Fik lige et Hamaflip, så der blev produceret et par bordskånere.

Hamaflippet blev faktisk udløst af, at jeg stod og skulle finde på en fødselsdagsgave til en lille pige, der bliver tre år. Vi har ingen penge, så kreativiteten må redde skindet. Jeg rodede mig ud i en drømmefanger lavet af Hamaperler, en masse silkebånd fra gemmerne, bomuldsgarn og en metalring fra skabet. Nu håber jeg bare, hun bliver glad for den!

Endnu en telefontaske. Lidt mere diskret end de hidtidige modeller…

Arvegods fra farmor og en røvfuld blandet fra kiosken.

Lidt forår er kommet ind. Hvor er det bare skønt! Har i det hele taget været svært godt tilfreds med den milde vinter i år. Hurra for den globale opvarmning!

Har lavet et sengesæt til junior med elefanter. Har brugt små to meter, fordi jeg har brugt et af min farmors gamle lagner som bagside på dynebetrækket. Billedet over sengen er et gammelt broderi, min mormor har lavet i frihånd!!

Færdigsyede tittekanter i metermål er noget af det smarteste siden skiveskåret rugbrød!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *