Jul og nytår 2013 i billeder…

Så fik man da lige overstået jul og nytår 2013 og vær velkommen 2014! Og gid du må være et bedre år end de foregående… Vi trænger sgu til, at der er noget, der lykkes for os sådan rigtigt!
Har lige fundet lidt billeder fra vores jule- og nytårs tamtam. Enjoy!

Mand udbener fugl i mands nye køkken.

Pakker ud…

Mors Louis…

Årets juletræ med årets eneste Georg J i toppen!

Min lækre julegave fra sønnike! Som ifølge faderen selv valgte, at det skulle være kobberudgaven! Mors dreng!

Kubus i nytårsoutfit.

En arvet Hjort…

Nytår i neon og diskokugler…

Godt nytår!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Kære Christine. Du har lige meldt dig som følger af min blog, og på den måde fik jeg øje på din blog. Jeg vil glæde mig til at følge dig. Mit 2013 gik heller ikke lige som forventet, men heldigvis er der altid noget at glæde sig over 🙂 Jeg kan se, at du har fået et vanvittigt lækkert køkken-alrum, som resultat af jeres ombygning. Hvor er det flot! Det er din kobber-kubus også 🙂 Og så er du heldig at ha' nogle dejlige mænd — en stor og en lille — og nogle søde katte. I ønskes alle et skønt og lykkebringende nytår! Kh. Bella

  • SVAR

    Hej Bella, Undskyld mit sene respons… Er lidt en sjuft til at være stabil i blogland for tiden. Der er lige for meget gang i ilden andre steder… Men mange tak for din "tilmelding" og dine søde ord! Og lad os krydse fingre for et bedre 2014 🙂 Kh Christine