Lidt taknemmelighed fra baggårdskontoret

Har en logistikpresset dag, og har derfor arbejdet hjemmefra. En af de virkeligt fantastiske ting ved mit arbejde er, at det er en mulighed! Jeg ved godt, det – heldigvis – er sådan for rigtig mange, men alligevel er jeg fuld af taknemmelighed, hver gang jeg har brug for det og oplever lettelsen i min hverdag ved, at det kan lade sig gøre.

I dag foregik det oven i købet udenfor noget af dagen. I mit lille, intime baggårdsrum, der er et veritabelt SLOAP – Space Left Over After Planning – på grund af en murermester, der i sin tid blev ved med at bygge til og bygge om på huset.

Oprindeligt var det en ubrugelig lille mørk gård, hvor en vild og uregerlig kirsebærlaurbær herskede på aggressiv vis, og hvor man kun kom, hvis man skulle ud med vasketøjet eller ud i den bagerste del af garagen.

Da vi byggede vores bryggers og vindfang sammen, var vi nødt til at sætte bagmuren helt om, for når det regnede kraftigt, var bryggersgulvet blankt af vand, der trængte ind – vores hus var vel  virkelig et håndværkertilbud, da vi tog over – og det gav os chancen for at tænke den lille baggård ind på en helt anden måde. Jeg drømte virkelig hedt om at få et uderum, der var helt privat, hvor man ligesom følte, man sad i en lille hule. Og de seneste ugers sommervejr har i den grad bevist, at det har vi formået at skabe.

Vi har været der flere timer hver dag, spist vores aftensmad der, og jeg har siddet der iført kaffekop og slåbrok indtil flere varme aftener, indtil jeg blev spist af myg.

Og i dag har jeg så været så priviligeret at sidde og lægge mit dagsværk i derude i 27 graders varme. Jeg vil hermed gerne officielt være røvtaknemmelig for mit helt eget baggårdskontor, for WIFI og for at jeg huskede at lave nye isterninger i forgårs!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *