Ugen der gik – 46/2018

Sidder i min sofa og kigger ud over en stue, der mildt sagt ikke er egnet til beboelse lige nu. Har haft endnu en weekend med en syg lille mand, meget lidt søvn og tilsyneladende et krydsermissil gennem mit hjem.

BA8B5098-D525-433A-A469-0C2DDC0F734B.jpeg

Men jeg har blandt andet været til den helt store teambuilding-dag på jobbet. Skideskægt med forskellige opgaver, der skulle vise så mange nye sider af ens kolleger.

886E0A0E-CF7B-4F0F-B4DE-0864AE61FBDA

Det var så mig, der skulle sørge for desserten til pågældende teambuilding-dag. Der var bestilt brownie med bær og is, så der er blevet kørt noget chokolade, smør og fløde gennem systemet. Stabiliseret med en passende mængde sukker og mel. Isen bestilte jeg hos Sigma, min venindes nye drinksbar, der også excellerer i hjemmelavet is. Det kunne godt have været ringere, som vi siger på disse kanter.

2CDB1DA2-5A82-493E-96AD-42703999D295

Så har min førstefødte opdaget Harry Potter. Og der bliver kastet fortryllelser og svinget med tryllestav til den helt store guldmedalje. Sammen med sin far har han læst hele første bind og er nu i gang med bind to. Og det lykkedes mig at låne de to første film MED DANSK TALE HURRA af min kollega. Etteren blev sat på lørdag aften. Den har i skrivende stund – søndag eftermiddag – kørt tre gange! Så hvis nogen ligger inde med Harry Potter film med dansk tale, de gerne vil afsætte, så er jeg aftager!

91DCB8B9-88D1-4BD4-BD5B-7A9E4E171CCE

Så sluttede ugen af med julearrangement i vores – efterhånden ikke så – lille by. Jul I Hjerting, og Tristan-Leander og Jon stillede op og solgte pandekager for spejderne. Det er skønt med den slags lokale aktiviteter, synes jeg. Føler mig altid lidt som om, jeg er med i et afsnit af Barnaby, når jeg går rundt til sådan noget. Bortset fra mordraten altså. Men den der følelse af lokalsamfund og være fælles om at hygge sig på en både individuel og samtidig meget socialt ansvarlig måde, den er fed!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *