I guld og himmelblåt

Tror sgu min mand elsker mig…

Var på venindetur i et par dage, og da jeg kom hjem, havde min søde mand pimpet vores soveværelse. I guld og himmelblåt! Vi har absolut ikke råd til at renovere det 40 år gamle soveværelse – og dertil hørende brune badeværelse (MED bidét! Oh yes…) – men en spand blå maling går lige.
Men ikke en hvilken som helst blå farve, for det viser sig, at manden gennem et par måneder har været i kontakt med søvnforskningsinstituttet for at få hjælp til at lære mig at sove godt igen. Og noget af det, man har forsket i, er, at der aldrig har været så mange med søvnproblemer, som efter man er begyndt at male hvidt og hvidt og hvidt over det hele, og at et bestemt spektrum inden for farven blå skulle give den bedste søvn. Farven må hverken være lyseblå eller mørkeblå, men skal ligge i omegnen af den blå, der nu er malet på væggene i vores soveværelse.

For ligesom at følge stilen fra sidste indlæg, har jeg valgt at hive sengetæppet af, rode vores dyner rundt og lægge lidt vasketøj på sengen også…. Ahemmmmm…. 
Farven hedder Pangblå 4933696 hos Sadolin.
Jeg har nu sovet i blåt 1 nat, og ser man bort fra sønnikes entre klokken 2, hankattens ditto lidt senere og en snotnæse – min egen – så har jeg faktisk sovet udmærket. Jeg er spændt på det yderligere forløb, og om jeg kan bekræfte instituttets forskningsresultater! 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *