Vi er IKKE klar til Bo Bedre…

Så gik der lige tre måneder der. SKAL altså være bedre til det her blogtamtam! Kunne præsentere 117 undskyldninger, men det er vel ret ligemeget. Status herhjemme er stadig to gange indtægter, der svarer til dagpengesats, en ombygning, der har kostet alt for meget, og som stadig ikke er helt færdig. Dertil kommer, at der er et brygger og et vindfang, der SKAL laves meget snart. Vi har nemlig en dejlig lille rørskade, der ligger og venter på at blive udbedret, og forsikringens betaling bliver meget meget symbolsk, eftersom lortet er så gammelt, så det halve kunne være nok, og standarden er ikke super.
Min søde dejlige mand arbejdede ihærdigt på at starte som selvstændig for et par måneder siden, men han blev så lige røvrendt to timer i åbningstid og måtte se et projekt, han havde brugt ret mange timer på, fordufte over til en konkurrent. Så lærte han da lige, at ja skat, der findes faktisk folk, som ikke opfører sig ret anstændigt… Men det kan vi ligesom ikke leve af.
Derudover har jeg virkelig også haft den her ide om, at når jeg endelig skulle vise mit nye hjem frem på min blog, så skulle det også være færdigt og klar til Bo Bedre. Det har jeg så droppet igen! For vi er ganske enkelt ikke sådan nogen, der bliver klar til Bo Bedre lige med det første. Enten fordi vi er i gang med at rydde op i gamle kasser. Har for eksempel fundet en kasse med min mors families billeder på loftet, som jeg ikke anede eksisterede. Eller også fordi der lige står en omgang PU skum, lidt akrylfugemasse eller en adskilt lysekrone et eller andet sted og er i semi-brug. Så nu har jeg simpelthen besluttet mig for at vise billeder af et rigtigt hjem med rod og kattehår og legetøj og værktøj og overtøj og støv og visne blomster og så videre.
Take a look…

Vi mangler stadig lige at bygge reoler hen over vinduet. Men jeg har den her ide om, at de ikke skal falde ned, så derfor venter vi lige på at have råd til at hyre en tømrer…

 

Til gengæld har min mand lavede indbyggede reoler hele vejen hen under vindueskarmen, og det ser bare så fedt ud! Det er hackede IKEA Billy reoler. Love Ikea!

Når jeg har ryddet op på vores kæmpestore køkkenbord, skal jeg nok lægge et billede op af min hvide bordplade 🙂

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *