Lidt billeder fra den seneste tid…

Jeg har været lidt stille på det seneste. Men jeg er meget fokuseret på at få et fast job nu! Derfor knokler jeg røven ud af bukserne i det mediehus, jeg vikarierer i, for at vise, at jeg er pissedygtig! Og hvad der er tilovers af mig er gået til 117 andre ting end bloggen. Selvom jeg har savnet den og trængt til at bruge tid på den…
Men her er lige et par snapshots af øjeblikke på det seneste 🙂
Tristan-Leander og Louis holder siesta i vores seng i sommervarmen. 
Elsker dahliaer! Dette er desværre ikke min have, men et pluk-selv-sted ved Ribe. Fik den smukkeste buket med hjem derfra for inge penge, da jeg var ude og lave en historie.
Esbjerg set fra diget ved Vester Vedsted. Udkantsdanmark har mange lortefaktorer, men man må sige, at man godt kunne bo grimmere! Og så er det Vadehavet, der netop er blevet Verdens Naturarv via Unesco. Hvad i alverden det så ellers kommer til at betyde. Nok ikke en skid andet end blandt politikere, turistbureauer og embedsmænd, der tror, at den slags flytter noget som helst i folk hverdag. Men men. Pænt er det.
Garnkup på loppemarked. Gav under 5 kroner pr. nøgle. Og dette er ikke alt. Fik også nogle lækre angoranøgler i gyldne farver smidt i nakken. Venter bare på, at jeg finder ud af, hvad jeg skal lave. Tror der er en cardigan til sønnike, der skal prøves, selvom jeg aldrig har strikket andet end ligeud før.
Min nye megaurtepotte fra Villeroy og Boch. Fundet til halv pris i Blå Kors i Ribe. Det vil sige 40 kroner. Elsker den!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *