Opskrift på hjemmelavet koldskål
Har fået flere forespørgsler på en opskrift på hjemmelavet koldskål, som der var billeder af i det seneste Ugen der gik-indlæg.
Og som verdens bedste husmor, har jeg spurgt min søde mand, hvordan han har gjort.
Here goes:
Seks æggeblommer og en dl sukker røres skummende. Korn fra en GOD(!) vanillestang og skallen fra en citron tilsættes. En liter kærnemælk og en liter tykmælk hældes sammen, og æggesnapsen vendes i. Sættes på køl i to timer et voila…
Min opskrift på kammerjunkere:
Spadser til den nærmeste købmand og rag en pose af Karen Volfs de blå ned i posen. Gå til kassen og betal. Tut viola…
Jeg er verdens bedste husmor!
Åh, rigtig hjemmelavet koldskål… der er ikke ret mange madlavningsting der er umagen værd, men jeg tror måske koldskål er. Tak for opskrift!
Velbekomme 🙂 Håber den falder i smag. Citronskallen er til debat herhjemme, men jeg synes, den er meget forfriskende især på sådan en varm sommerdag. Men man kan jo altid tilpasse sådan en opskrift. har jeg hørt fra min mand, altså 😉