Ugen der gik – 23/2018

Sidder ved mit køkkenbord med gennemtræk i hytten. Det har der været – gennemtræk – stort set hele tiden den seneste måneds tid. I dag er ingen undtagelse. Det er bare langt mere behageligt, end det har været længe, for vi er nede på godt 20 grader, og så regner det. Det er så hyggeligt! Elsker sommerregn, og det gør min græsplæne og mine roser også!

I ugen der gik har jeg blandt andet:

A pro pos roser, nydt at mit sidste år spontant anlagte rosenbed ser ud til at blive en succes. Vi fik mulighed for at grave en sværm af skønne, gamle roser op og tage med hjem kvit og frit. Det var et kæmpe arbejde, især for Jon, for jeg var gravid og ikke særligt stabil i hofteskålene.

Markeret Fars Dag med en flaske rom, en ny grill og hygge med drengene. Egentlig går vi ikke op i de der blomster- og vinhandlerskabte dage, men det betyder mere og mere for Tristan-Leander, at man husker den slags, fordi han har mange kammerater, der også går op i det. Så skik følge, så barnet er glad. Mine drenge har en helt fantastisk far!

Grillet igennem! Ovenstående nyanskaffelse med gas har i den grad sat skub i grilleriet. Hidtil har det været et kul-projekt, der krævede ret megen planlægning. Nu kan man (læs: Jon) bare gå ud og tænde grillen, som var det komfuret, så er man stort set kørende. Og drengene har været store fans. Vi har siddet ude i vores baggård og hygget max og sat en hel del pølser til livs. En grillpølse kan næsten ikke få for meget på grillen, hvis du spørger mig!

Plukket usædvanlig mange skovjordbær i haven. Ungerne ELSKER dem. Det gør jeg faktisk også. Den ene af dagene lavede Tristan-Leander og hans ven Alexander endda skovjordbær-is sammen med Jon, så mange fik de plukket. Der kommer en opskrift en af dagene 🙂

Fået min smadrede ring hjem i repareret tilstand igen. Den ring, min mand selv har lavet til mig, og som jeg går med konstant. Og som altså reddede mig fra en komplet ødelagt hånd, da bagagerummet lukkede ned over den i sidste uge. Den var så smadret, at Jon ikke selv kunne se sig ud af at reparere den. Den er blevet laserloddet hos en af Jons guldsmedebekendte, (Henrik fra Guldsmedjen i Esbjerg, og nej, det er ikke spons, det er bare en regulær anbefaling af manden), og jeg er både dybt imponeret over, hvad teknologien og en dygtig håndværker formår og meget taknemmelig for at have fået den igen.

Været en tur i Blåvand med drengene og spise (verdens bedste) pizza, is og kigget lidt i butikker. Sammen med en hel masse turister. Sommersæsonen er så småt begyndt. Når vi kører en tur til Blåvand, er det som regel lørdag middag. Lørdag er nemlig store skiftedag i sommerhusene, og hvis man lige rammer de timer, hvor “de gamle” er taget af sted, og “de nye” ikke er landet helt endnu, så går man endnu ikke som sild i en tønde. Og man kan gøre mange gode handler i butikkerne. Vi holdt nu kortet i lommen bortset fra det spiselige 🙂

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *