Ugen der gik – 24/2018

SMUT!

Så røg der endnu en uge ud af dette liv. Ikke med noget revolutionerende, blot hverdagsting. Den slags, man skal huske at lægge mærke til og prøve at nyde, mens de står på. Eller i det mindste ikke sådan alt for meget på bagkant.

Men i ugen der gik har jeg blandt andet:

Fået et par fine gamle tæpper ind i mit hjem. Arvegods fra min venindes barndomshjem. Går og flytter rundt på dem for at se, hvor de ligger helt perfekt. Har fået tre, og de to får helt sikkert lov at blive. Det tredje er lidt usikkert endnu, men jeg er ikke helt færdig med at flytte rundt på dem, så vi får se…

Nydt at det er rosensæson! Jeg føler mig så priviligeret, hver gang jeg kan sætte en buket haveblomster i vand. Det er virkelig en hverdagsluksus. Både dem fra min egen have og dem, jeg får foræret af andre.

Været til eftermiddagskaffe hos min barndomsvenindes forældre. Fik omsider taget mig sammen til at få afleveret deres kuffert, som jeg lånte, da jeg skulle til London og besøge Mette. Det var hendes forældres kuffert, så den kendte ligesom turen. De bor i den anden ende af byen, og det er simpelthen så hyggeligt, hver gang vi har været sammen. Det sker bare alt for sjældent, selvom vi gang på gang aftaler, at nu skal det ikke vare så længe inden næste gang.

Plukket endnu flere skovjordbær og lavet mere is. Sorry, jeg ikke har fået sat opskriften på bloggen endnu. Lover den kommer i den kommende uge!

Haft lillefisen med på kirkegården og spise is.

Set le Mans med min mand. Verdens hårdeste og fedeste motorløb. Et sandt mesterskab i teamwork og ingeniørvidenskab. En sportbegivenhed, hvor det ikke kun handler om at præstere i en time eller to, men hvor det er 24 timer, og der er helt utrolig mange ting i spil for, at en sejr er i hus. Og ikke mindst en sportsgren, der ikke bare handler om sporten i sig selv, men som faktisk har et bredere udviklingsmæssigt perspektiv i sig. Megen af den teknologi, der er almindelige familiebiler i dag, er testet og udviklet via le Mans. Men det ender med at blive et helt indlæg i sig selv. Jeg elsker det! Virkelig!

Men min søde mand elsker det alligevel lige en tand mere end mig. Eller også synes jeg bare, han har fortjent at se en sportsbegivenhed i flimmeren den ene gang om året, han rent faktisk gerne vil. Så jeg tog til sommerfest med Tristan-Leander og resten af 0.A, mens le Mans blev afgjort. Jeg er verdens bedste hustru 😉

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *