Selvkritik, snot og missekatte

Der har været lidt stille herinde den seneste uges tid. Dels fordi jeg er ret selvkritisk og lige pludselig synes, det kræver ret meget at lave den her blog, for den må faktisk gerne være både hyggelig at luske ind på og lidt fed at se på. Så det der med lige at oprette en blog og så bare tage det ligeså stille henad vejen, det var nok lige lovlig naivt af mig. De seneste aftener har jeg således læst op ad stolper og ned ad vægge, prøvet mig frem, rettet, droppet det hele og startet forfra igen og igen. Jeg er stadig laaaangt fra tilfreds, men tror nu lidt mere på, at jeg nok skal få hold på det. Har fundet ret god inspiration hos blandt andre mammamia, som har en supergod guide for nye bloggere og så er blog-land fyldt med fede blogs for enhver smag.

Og så har jeg præsteret at blive syg. Også igen! Var lige kommet mig over forrige weekends maveinfluenza, hvorefter manden min blev rigtig forkølet og tilsyneladende har fået smittet mig godt og grundigt. For de seneste to dage er gået i nærkontakt med min seng, en toiletrulle, en næsespray, en bøtte metholatum og en hankat. Heldigvis er lille Louis altid trofast og verdens bedste deltager, når man har det skidt!

Alle mennesker burde have kat… De er simpelthen balsam for sjælen, og de synes, man er pragtfuld uanset, hvordan man ser ud, hvad man siger, og hvad man gør – bare man servicerer dem i hoved og røv imens!

Det var alt for nu, folks! Mor trænger til en lur.See ya!

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *