Ugen der gik – 26/2018

Så prøvede man det med. At blive forsinket med et Ugen der gik-indlæg. Simpelthen fordi tiden bare fløj af sted, og weekenden var pakket med aftaler. Noget jeg i princippet hader, men det var faktisk rigtig hyggeligt. Og for hver gang, det sker, bliver jeg helt stolt af mig selv, over at jeg har klaret det.

Men i ugen der gik har jeg blandt andet:

Overlevet en fyringsrunde. Endnu en. Hvilket selvfølgelig er dejligt, men også virkelig øv, fordi det altid indebærer, at man skal sige farvel til kolleger og omfavne forandringer, der ikke er kommet af udvikling, men nærmere for at holde afvikling stangen lidt endnu. Men jeg har mit job endnu, og det giver ro i maven. Indtil næste sparerunde…

Været til studentergilde for skønne, skøre, originale Irene, der flytter til en anden ende af Udkanten lige om lidt. Hun vil nemlig læse ingeniør i Sønderborg, og man har vel ikke Danfoss i baghaven for ingenting. Ingeniørstudiet dernede er efter sigende vanvittig godt. Det har i hvert fald fået en klog ung dame til at vælge Sønderborg fremfor alt muligt andet, så det…

Spist kirsebær til den store guldmedalje! Tristan-Leander fik en stor pose med hjem fra sin ven Alexander forleden. Jeg følte mig rig, som jeg sad der og skovlede ind og spyttede sten til højre og venstre.

Spist fishnchips med min mand på hotellet. Den førstefødte var på stranden med en ven og hans forældre, og vi øjnede muligheden for at lillefisen ville falde i søvn på vejen, hvis vi gik en tur derud. Det havde han så andre planer om. Men aldrig så snart kom min veninde Pia og snuppede både baby og barnevogn, og så var vi sgu pludselig alene for første gang i halvandet år! Så vi skyndte os til stor moro at spise og tage hver vores iphone frem, mens der var ro. Fantastisk!

Været til veteranbiltræf med drengene. Vroummm…

 

Sluttet af med sammenskudsgilde og havehygge med grillmad, søde mennesker og solbrændte skuldre hos Kirsten og Edward og deres piger.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *