Ugen der gik – 37/2018

I ugen der gik har jeg brugt vanvittig meget af min fritid på at nørde med sociale medier og produktion af marketing-materiale til Jons virksomhed, Arkitektur i Virkeligheden. Der er sindssygt mange penge at spare ved at benytte sig af, at jeg jo rent faktisk godt kan det der kommunikations-noget. Når man altså ikke regner min tid ud. Holy f***, hvor går der meget tid med at programmer, algoritmer, apps, at tage billeder og så videre og så videre. Livet som selvstændig rummer dælme mange aspekter!

Så har jeg også været på date med min mand. Vi tog en tur på Koldinghus for at se udstillingen “Magtens smykker”, og den var virkelig imponerende! Man kan nå at se den frem til 21. oktober, og det kan varmt anbefales. Og det der med at kunne rykke en formiddag ud til at være sammen, det er altså helt klart en af fordelene ved at være selvstændig! Og fordelene skal man jo også huske at bemærke i stedet for at fokusere for meget på alt det hårde.

Og a pro pos det selvstændige liv, så rundede vi lige ugen af med at indvie min hamrende seje veninde Julies nye eventyr. Baren Sigma i hjertet af Esbjerg. Det er SÅ sejt gået, og det er sådan noget, man fandme skal huske at støtte hinanden i. De vilde eventyr, der kræver både mod, flid og at man træder ud i luften og ser, om den kan bære. De der eventyr, hvor man sætter sig selv både i og på spil, og hvor komfortzonen forlængst er forladt. Så det gjorde vi. Støttede og fejrede. Hele slænget. Og vi gjorde det med maner!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *