Ugen der gik – 38/2018

Uge 38 i Udkanten bød ifølge mine billeder på mobilen ikke på ret meget.

Det er så faktisk, fordi jeg bare ikke har taget ret mange billeder, men jeg har brugt en masse! Jeg har nemlig brugt rigtig megen tid på at lave marketing-huttelihejs til Arkitektur i Virkeligheden. Har pøllet rundt i adskillige apps for at eksperimentere og prøve mig frem, og jeg har taget usædvanlig mange billeder af tuscher og tegninger for at noget at lege med. Spændende om det hjælper. Det er jo sådan set meningen med galskaben.

Så har jeg ladet mine drenge – vist mest Jon og Tristan-Leander – se rå mængder livestreaming af VM i Counterstrike. De synes, det er herresjovt, men ingen af dem mestrer selve spillet. Endnu.

Uge 38 var også ugen, hvor den første efterårsstorm kom forbi. Knud. Han var godt nok en fesen fætter, synes jeg nok. Men jeg gik da ud og reddede pynten af roserne, inden det gik løs, for de kunne da ligeså godt gøre det lidt hyggeligt indenfor i stedet for at blæse væk.

Og så fik jeg mulighed for en helt rolig stund, hvor jeg ikke skulle tænke på noget som helst eller nogen som helst. Så jeg endte med at rykke lidt rundt på noget af mit højt skattede porcelæn. Det er nu altså en fornøjelse! Meganørdet, men so what 🙂

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *