Den kolde krig – en nyopsætning

Flid slår talent any time. Og slendrian redder en fra mange ærgrelser!

Således havde jeg ikke nået at gøre alvor af at gøre terrassen forårsklar, købe en plæneklipper eller smadre bagmuren ind i Lip, så den kan blive pudset og malet som resten af huset. Hvilket alt sammen havde været skønne spildte kræfter, når vejrguderne nu besluttede sig for at omdanne påskelandskabet til et, vi burde have haft for fire måneder siden. Så hurra for alle os, der er sløve i optrækket (eller som bare har alt for mange babyer og virksomheder om ørerne…)

Skærtorsdags årle morgen startede med, at den førstefødte og undertegnede hoppede direkte ud af sengen og i flyverdragterne og røg ud i haven for at bygge snemand i de ti centimeters sne, der var faldet i løbet af natten.

Som med så mange andre planer her i tilværelsen, røg den med snemanden sig også en tur og blev i stedet konverteret til en nyopførelse af den kolde krig, mens min baby – der fileme fyldte 1 år forleden dag!  – brokkede sig højlydt over ikke at måtte være med fra den varme side af ruden, min mand lavede pandekager, og mine katte sad og tænkte what the f***, sker der her?!

Så i stedet for græsslåmaskinen, bliver det tilsyneladende sneslyngen, vi skal finde frem. Den købte vi forrige år sammen med naboerne. På bud. Vi er jo i Jylland!

God påske!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *