Der er ting, man aldrig bliver for gammel til

Tadaaaa!

Se lige mors nygejlede kondisko.

Har undertrykt min trang til et par kondisko med pelsdutter i længere tid. Jeg har ihærdigt forsøgt at overbevise mig selv om, at det var for fjollet. År 2017’s svar på Buffalo-sko. En modedille, man vil fortryde at blive set i endsige have brugt penge på. Sidstnævnte har været det argument, der har båret min afholdenhed igennem længst, men da jeg fik fat i et par pompom’er fremstillet af mishandlet polyester fra Kina til en virkelig symbolsk pris, var alle gode argumenter for afholdenhed opbrugt og underkendt.

Min mand løftede øjenbrynene et par millimeter over vanligt leje, da han blev bedt om at komme med en mening. Og spurgte, om jeg ikke lige havde smidt mine snabelsko ud. Hvad det så ellers skulle have med hinanden at gøre…

Anyways, jeg havde faktisk også Buffalo-sko dengang, og jeg var lige ved at ryge på den igen for et par år siden, da de var fremme igen. Men så var der en, der sagde, at jeg skulle huske, at nu var jeg blevet voksen, og så kunne man ikke gå i den slags modeluner længere. Og at en eller anden rigtig dårlig grund, så hørte jeg efter. Men ikke denne gang!

Det kan godt være, jeg er voksen. Men man bliver aldrig for gammel til morsomme sko!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *