Hvor er min enhjørning?

Indrømmet. Jeg har det lidt stramt for tiden. Sådan helt generelt med at finde ud af, hvordan jeg lige skal flytte mig i mit liv, for det trænger jeg til. Det er bare lidt svært at have de helt store armbevægelser, når man dels er den faste indkomst i hjemmet, dels er totalt gennemtræt af at have en toårig, der endnu ikke er god til at sove igennem, dels ikke har det store netværk til at hjælpe med at få hverdagen til at hænge sammen og dels bare er totalt blottet for fokus, fordi det føles som om, hverdagen bare kører med mig.

Jeg er SÅ træt af det. Og jeg prøver SÅ meget at acceptere, at sådan er det sgu bare i perioder af ens liv.

Men for h….., hvor trænger jeg bare til at finde den der skide enhjørning i mit liv. Er der nogen, der ved, hvor man finder sådan en? Helst uden pels, for jeg er vist nok en anelse allergisk overfor heste.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *