Man ved, man er lokal når…

“Må ikke forlade butikken”. Det står der højt og larmende på alle kurvene ved min købmand. Men når man har handlet ved den samme forretning i sammenlagt 37 år, så har man visse rettigheder!

 

Det er nemlig min barndoms købmandsforretning, jeg handler i til daglig. Det er faktisk en både fascinerende og skræmmende tanke for mig. For jeg skulle aldrig nogensinde flytte tilbage til Hjerting, var jeg fuldt og fast i overbevisningen om. Men livet førte mig af forskellige årsager hertil, og nu har jeg netop sat min førstefødte i skole her og triller rundt med nummer to på de selvsamme stikveje, jeg legede på for 30 år siden. Det er ikke sikkert, vi bliver her, men jeg er holdt helt op med en ting her i tilværelsen. Og det er at prøve at planlægge den!

Til gengæld planlægger jeg at tage kurven med op til Klaus igen en af de nærmeste dage, få en snak om verdenssituationen – både den lokale og den vi alligevel ikke kan gøre noget ved – og sandsynligvis slæbe den med hjem igen.

“Jeg ved, hvor du bor,” som han siger…

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *