Mit hjem uden filter

Hvis du er til filtrerede boligreportager a la Instagram møder Boligliv, så klik væk lige med det samme!

Mit hjem ligner nemlig et nedlagt landbrug, der lige har haft besøg af orkan-Irmas kusine. Og jeg føler, jeg er den eneste i hele verden, der ikke kan finde ud af at gå hjemme og hygge mig på barsel og tørre alle de blanke overflader af og sortere legesagerne op i farver fordelt i et eller andet Ikea-organiseringsmøbel, mens jeg lige bager boller og koger økomos til min eksemplariske baby, der kører en døgnrytme som på kuglelejer.

Og så slår jeg lige spekulatoren til igen og tænker, at hvis jeg har det sådan, så er der sikkert også andre, der har det sådan, og så går der lidt oprør i den. Så værsgo og se udvalgte highlights af min matrikel denne søndag formiddag!

 

KAOS, siger jeg bare, og det første jeg tænker er helt ærligt, at det ikke kan betale sig at gøre noget ved. For de der børn, de roder og savler og afbryder mig alligevel hele tiden. Græsset gror jo op igen, og den der bolt på plæneklipperen, jeg skal have løsnet for at skifte kniv på den, har sat sig så fast, så der ikke findes WD40 nok i hele Sydvestjylland til at løsne den. Der er kronisk sand alle mulige andre steder, end i sandkassen, og jeg fatter simpelthen ikke, hvordan folk får tid til at pleje højbede med urter og dahlia, støvsuge bilen og holde vasketøjet bare nogenlunde i ave.

Jeg synes, det går stærkt med alting lige for tiden. Og så alligevel synes jeg slet ikke, jeg får nået noget som helst. Hvilket nok sådan cirka er en gennemsnitsfølelse, når man er på barsel. Jeg føler mig bare virkelig ikke ret god til at være det. På barsel, altså.

Jeg fungerer rigtig skidt med at blive afbrudt i alting hele tiden, som man jo gør af babyer og børn i det hele taget. Og når de en sjælden gang sover, så hænger den der kroniske følelse af at være på vagt, for lige om lidt vågner de garanteret, over alt hvad man foretager sig.

Hold nu k…, hvor jeg hader aldrig at blive færdig med noget! Efter et stykke tid orker man jo knap nok at begynde på noget. For man bliver jo alligevel aldrig færdig. Og så rydder man lige det værste af vejen, inden der skal børstes tænder og læses godnathistorie. Og så kører møllen igen ved daggry!

Jeg har mødt folk, der elsker det. Som ville give en halv arm for at få lov til at være hjemmegående husmor. Jeg vil hellere skydes med lunkent kattelort! Jeg elsker mine børn, og jeg er en rigtig sej mor på rigtig mange punkter. Men nøj, hvor jeg godt kunne tænke mig, at få lidt mere Instagram møder Boligliv ind i mit liv lige for tiden!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *