Så blev det ligegodt mandag

Holy Moly, så blev det da godt nok mandag!

Startede morgenen med total mørklægning, da relæet slog fra klokken 7. Lige som jeg havde sendt den store på seks år ud og få sko på og sat den lille på knap otte måneder midt på gulvet i stuen og selv var løbet ind og få strømper på.

KNALD!

SKRIG!

HYYYYL!

MOOOOOAAAAAAR!

Og jeg fløj famlende ud af soveværelset i buldermørke, slog både knæ og tæer og hoved, fik samlet forskrækket baby op på en vildt akavet måde og kravlede videre ud mod entreen, hvor den seksårige var på panikkens rand.

Min mand havde sin telefon ved hånden (hurra for smartphones og lommelygteapps, altså!), da strømmen gik, så han drønede ud mod HPFI’en for at hive i et håndtag. Og KNALD! Verden gik atter i sort.

Jeg famlede mig ind i stuen med to børn påmonteret og fik tændt et stearinlys, mens min mand ved hjælp af livagtige lyd-beskrivelser fra den førstefødte konkluderede, at der var noget galt med et af spotsene i loftet i entreen.

Så nu ligger der en Troldtektplade med indbygningsspot og ledninger og flagrer på barnevognen, mens der drypper kondensvand ned, og vi venter på at blive chokerede over, hvad det kommer til at koste at isolere loftet oppefra.

Og min indgroede pessimist er næsten færdig med en komplet liste over gode argumenter for at sælge hytten hurtigst muligt og bo til leje resten af livet! Den er ved at være lang…

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *