Udkantsdame i udvalg

Den klassiske bloggerdisciplin, hvor man udleverer lidt ligegyldige random facts om sig selv har nået Udkanten. Har egentlig holdt mig fra den, fordi jeg synes, det er noget alle andre laver. Og nu kaster jeg mig over den af præcis samme grund. Ligesom dengang man undgik at købe et par Buffalos, fordi alle gik i dem. Og til sidst endte med at gøre det at samme grund. Og blev hooked.

Anyways her er et udvalg af mine små og store særheder:

1)Jeg drikker virkelig meget sjældent, og sådan har det været de seneste mange år. Fra den ene dag til den anden havde jeg pludselig ikke lyst til at drikke alkohol. Overhovedet. Så jeg lod være. I dag er jeg mestendels kun til drinks og meget sød hvidvin eller champagne, men jeg hader at blive fuld.

2) Jeg hader smalltalk. Jeg mestrer disciplinen til perfektion, og jeg har haft megen glæde af den evne i mit arbejdsliv, men når jeg ikke står i en arbejdssituation, hader jeg virkelig smalltalk.

3) Jeg er virkelig dårlig til at se film og serier. Jeg undgår det helst. Jeg bliver alt for grebet af dem, uanset hvad de handler om og kan slet ikke slippe dem igen. Jeg kan sove uroligt i ugevis, hvis en film har været sørgelig. Eller sød. Eller tragisk. Eller jeg bare har set den. Som om jeg ikke har noget filter.

4) Jeg gemmer gavepapiret, hvis det er pænt. Også hvis det er andre, der pakker ud, og de bare vil smide papiret væk. Det samme gør sig gældende for sløjferne, hvis de er lavet af lækkert bånd.

5) Jeg kunne aldrig drømme om at betale mere end 100 kroner for en tshirt. Til gengæld kan jeg sagtens se det fornuftige i at betale 10.000 kroner for en taske.

6) Jeg bor i mit barndomshjem. Det var ikke planen. Men hey, shit life happens.

7) Jeg elsker porcelæn. Jeg kan dække op til en hel hær med mussel og måge, hvilket jeg gør sjældent, men det er nu så rart at vide, at man kan. Har tre generationers samlermani stående i mine skabe and counting, for min søde moster supplerer jævnligt min samling.

8) Jeg har været sigtet for ulovlig våbenimport. På grund af en fejl på Geek, men stadig, der er sgu lidt streetcred i lige at smide den på bordet til et middagsselskab.

9) Jeg elsker ostepops. Det skal være de ægte. Dem fra Kims.

10) Jeg har handlet med den samme købmand i over 30 år. Det, synes jeg, er meget godt klaret i betragtning af, at jeg stadig bliver 29.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *