Nu med guldstole…

Jeg har opdaget, jeg har været first mover.

Denne gang er det i forhold til den her genbrugsbølge, der har fået totalt meget vind i sejlene i forbindelse med den øgede klimabevidsthed, der har taget fart det seneste års tid.

Men jeg har altid gemt og genbrugt som var jeg et krigsbarn, og jeg har skrevet om det indtil flere gange herinde. Forleden kom det over mig igen.

De havestole, der har fulgt os siden altandagene for efterhånden ti år siden, fik således en chance mere. Det fik de første gange for et par år siden, hvor der fik neonpunk i den. De har været på vej ud et par gange i løbet af sommeren, for glansen var ved at gå af Skt. Gertrud.

Men de kan jo godt stadig bruges, har jeg tænkt, hver gang de har været på vej på traileren.

Så nu har jeg givet dem guldmaling. Spray som sidst, denne gang fra Jem & Fix. Der står på dåsen, at den rækker til 1-2 kvadratmeter, men det passer ikke en skid. Det gør det aldrig. Jeg har efterhånden erfaring med ret mange forskellige typer spraymaling, og man skal altid bruge cirka dobbelt så meget, som der står på dåsen. Så jeg skulle bruge to dåser á 68 kroner til de fire stole. Men det er stadig fire “nye” havestole for 136 kroner, og endnu engang jeg har genbrugt noget i stedet for at købe nyt.

Jeg er en regulær Tante Grøn!

Læs evt. dette indlæg om mit indre krigsbarn.

Eller dette om at udnytte rester til at lave julepynt.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *