Ugen der gik – 28/2018

Det er ferietid. Og det bærer Ugen der Gik også præg af. For det første et jeg et par dage forsinket med indlægget. Undskyld. Vi holder nemlig sommerferie, og i søndags, hvor jeg plejer at skrive Ugen der Gik hjemme i min sofa, mens jeg ser flimmer, var vi i Tivoli i København. Behøver jeg understrege i hvilken grad, jeg følte mig ramt af en lastbil med anhænger og simpelthen ikke orkede at hive computeren frem?

Men min førstefødte elskede det, og det var jo sådan set succeskriteriet for besøget. Det var nemlig hans første tur i Tivoli nogensinde med hvad dertil hører. Blandt andet candyfloss. Han vil gerne i Tivoli igen, men han behøver ikke have en candyfloss igen, siger han. Faktisk gav han op efter max 10 bidder, og det skal han ikke høre noget for. Mage til klamt klister skal man dog lede længe efter. I virkeligheden er candyfloss et overskudsprodukt fra byggeindustrien. Tror jeg.

I sidste uge havde min søde mand også fødselsdag. 49 år. Kun 1 år til han bliver voksen. Eller hvad man nu skal kalde det. Dagen gik nu meget stille af sig, for han var på arbejde, og jeg pakkede sammen til en uges ferie, and I don’t travel light! Jesus, hvor skal man have meget crap med, når man skal af sted med to børn. Især når de begge to bliver køresyge, og man ikke lige uden videre har adgang til en vaskemaskine på kommando.

Men heldigvis er Jon eminent til at få stoppet nærmest hvadsomhelst ind i en bil, så af sted kom vi. Den opmærksomme læser, der følger med på Insta har nok gættet, at turen er gået til København. Det er et indlæg i sig selv, men vi fiser rundt med en nyslået 7-årig og en 1-årig i klapvogn og fægter os gennem horderne af alle de andre turister, der vil se alle de samme ting, som os.

Og således er det passende at sige fortsættelse følger, for vi bliver her nogle dage endnu… (Og hvis nogen tænker, de lige skal benytte lejligheden til at rydde bulen i Udkanten, mens vi er væk, så kan jeg lige smide en kæp i hjulet og afsløre, at den skam er befolket af kradsbørstige kattepassere…)

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *