Verdens bedste husmor – DVD-beskyttelse for småbørnsforældre

Min 1-årige er i ALT. Det er egentlig ikke, fordi det kommer som nogen stor overraskelse, for min førstefødte var også afsindig gesjæftig og nysgerrig. Men det er immervæk 6 år siden sidst, så jeg havde egentlig glemt, hvor helt afsindig mange ting, man skal flytte op i højden, passe på, gemme væk og så videre med sådan en størrelse.

Noget, der bare er helt vildt spændende lige for tiden, er DVD’erne. At han går hen og rydder dem ud af reolen er sådan set, hvad det er. Skideirriterende, men i sig selv ikke noget stort problem. Men de der små pilfingre har fundet ud af, hvordan man åbner coverne, og så er der ikke lang vej til knækkede skiver.

Jeg har fundet en løsning. Den hedder malertape. Jeg har simpelthen lukket alle vores DVD’er med et stykke malertape. Det sidder nemlig så fast, at ungens små fede fingre endnu ikke er i stand til at pille det op. Samtidig er det så tilpas fleksibelt et produkt, så resten af husstanden uden problemer kan tage det af uden problemer. For slet ikke at tale om genluk-mekanismen, der fungerer upåklageligt.

Selvtak 🙂

Ligger du inde med et godt husmor-hack, så del det endelig! United we stand!

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *