Ugen der gik – 33/2018

Uge 33 blev ugen, hvor alle i husstanden blev definitivt færdige med at holde sommerferie. Nu er det hverdag med alt, hvad det indebærer af madpakker, pakken skoletasker og så videre.

I den afvigte uge har jeg først og fremmest sendt min førstefødte i 1.a. Hen til alle vennerne og nogle supersøde lærere, virker det til. Min store dreng.

Så har jeg været på kursus i København. Og endnu engang konstateret, at der er længere fra København til vest for Valby Bakke, end der er fra Udkanten til København. Vi var fire på kurset. To fra Københavnsområdet og to fra Esbjerg. Og ikke på vilkår om vi kunne skubbe kursusstart fra klokken 9.30 til 10.00, så vi fra Udkanten kunne nøjes med at tage et tog klokken 6.30. For så kunne kjøwenhavnerne ikke nå at hente børn. Den lader vi lige stå til et andet indlæg, kan jeg mærke…

Spist den lækreste jordbærkage, jeg har smagt nogensinde! Til min skønne kollegas 50 års fødselsdag. Jeg tog tre gange…

Arbejdet på noget til Arkitektur i Virkeligheden… Der snart afsløres…

Konstateret hvad der sker, når jeg beder min mand om at købe noget ordentligt i stedet for at købe noget billigt lort i Kina. Så kan jeg lære det… Og drengene glæder sig, til det bliver tidligere mørkt, og de kan komme ud med deres nye Meade Bad Ass 125 ETX og kigge på sol, måne og stjerner.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *