Det er bare for meget…

Hvor er det bare fantastisk med den sommer, vi har i år. Men 29 grader, det er bare for meget!

Har ikke lavet en skid andet end lige at vaske sengetøjet og så ellers være indendørs langt væk fra vinduerne med så mange døre som muligt åbne. Engang imellem har jeg lige råbt ud til min førstefødte og hans kumpaner, at de skulle gå ind og tage en is og noget at drikke, og jeg har været rundt om huset og lede efter min entreprenante baby et par gange, når han blev for stille for længe. Men udenfor matriklen har jeg ikke været!

Faktisk har solen bagt så meget, at vi ikke engang har været ved stranden, hvilket ellers kunne synes nærliggende. Men når det er så varmt, og der ikke rigtig er en vind, der rører sig, kan man ikke gå i sandet eller sætte sig ned uden at få svedet røven af! #erfaring

Man kunne selvfølgelig køre en tur til Børsmose eller Vejers efter aftensmaden, men der er lige en alge-status, der skal tjekkes inden. Vi får se…

Lige nu håber jeg, det bliver bedre – det vil sige cirka 7 grader køligere. Men det ser sgutte sådan ud det næste lange stykke tid…

Heldigvis lukker Netto først klokken 22.00, så jeg behøver ikke bevæge mig udenfor før cirka 21.45. Hvad gjorde man egentlig, inden lukkeloven blev liberaliseret?

 

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *