Ugen der gik – 30/2018

Så skal jeg da ellers love for, man har kunne holde varmen i den forløbne uge. Faktisk i en sådan grad, at det har været ret begrænsende for aktivitetsniveauet, vil jeg sige.

Det har været min sidste sommerferieuge, og begge ungerne har været hjemme. Jon har arbejdet, så meget som det nu kan lade sig gøre med en et-årig farsyg i huset, men vi har hygget os. Men ærligt, mor og far glæder sig vist nok til, at dagplejen og SFO’en kan frekventeres igen i morgen! Ahemmmm….

Uge 30 i Udkanten har blandt andet budt på:

Hækklipning sgu! Mandag, hvor det var lidt overskyet og “kun” 22 grader tog fanden ved mig, og jeg gik ud og klippede ligusteren. Den er over 50 år gammel, så den er ved at vælte og trænger virkelig til udskiftning! Men jeg vil have et plankeværk i stedet, og det er ikke lige det, jeg har 25.000 kroner til sådan lige med det første. Så det gælder om at passe på hækken så længe, som muligt.

Vi har brugt helt utrolig mange vandballoner i det lille hjem i den forgangne uge. Med de temperaturer, vi har haft, har der skullet afkøling af ungerne til, og der er en omgang vandkamp altså ikke at foragte, selvom man jo skal spare på vandet under en hedebølge. Men man skal altså også spare på hedeslagene!

Det var også ugen, hvor århundredets længstvarende blodmåne fandt sted. Min førstefødte er ret interesseret i sådan noget med planeter og den slags. Så Jon satte stigen op, så de kunne sætte sig op på det flade tag med kikkerter, kamera og masser af tålmodighed. Og lige pludselig udbrød Tristan-Leander “Der er den!”

Så var jeg til fødselsdag hos min skønne veninde Jannie. Det foregik på Game Street Mekka i Esbjerg, og hun havde inviteret en masse fantastiske damer MED kids. Så jeg havde taget Tristan-Leander inklusiv løbehjul og hjelm med, og inden, vi gik hjem, var han blevet medlem og havde kørt op og ned af både stolper og vægge. Han var helt solgt! Faktisk i et sådant omfang, at denne uges Ugen der Gik skrives inde fra Streetmekka, mens han tonser rundt og synes, han er verdensmester i himlen.

Og regnen kom…. Bare lidt ironisk, at det skete, mens vi havde 100 meter hen til bilen. Men hvor er der bare et eller andet over at blive fuldstændig gennemblødt af regn i løbet af sekunder. Og der var i øvrigt ikke noget at gøre ved det, så vi kunne ligeså godt omfavne det.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *