Evighedstæppet er færdigt

Så skete det!

Jeg blev færdig med evighedstæppet. Det tæppe, jeg begyndte at strikke til min førstefødte, da han var 3.

Han blev 7 for en måned siden…

Der har simpelthen været så utrolig meget andet end tid til at lave håndarbejde og andet kreativt, og jeg havde faktisk troet, han havde glemt alt om tæppet. At det blot var min egen irritation over ikke at blive færdig med et stort håndarbejde.

Men så kom der lige et par alt for varme dage i sommerferien, hvor jeg ikke kunne holde ud at være udenfor. Og hvad er så mere naturligt end at sætte sig i sofaen med et tungt og varmt håndarbejdsprojekt? Lidt knald i låget, bevares. Men fanden tog ved mig, og nu er det sgu færdigt!

Og bedst af alt: Tristan-Leander blev glad!

Han kunne sgu huske, at jeg havde lovet ham det tæppe. “Jeg troede aldrig, jeg fik det, mor,” sagde han og tog det straks med ind i sin seng og puttede med det til et eller andet skrækkeligt tv på Nickelodeon. Og siden har han sovet med det.

Det består af 187 strikkede lapper i bomuldsgarn og er hæklet sammen.

Noget i samme stil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Comment